Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Раствор за рехидратација со јаболко

  • произведен од природни суровини
  • не содржи лактоза и млечни протеини
  • готов напиток за употреба
  • да се користи разладен
  • без додаден шеќер
  • без Глутен
содржи 200 мл
Препорачано време за хранење Во текот на целиот ден
Главна состојка Јаболко

Артикал бр.: AL2303-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Раствор за рехидратација со јаболко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата