Skip to main content
oд раѓање

HiPP Anti-reflux

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Анти-рефлукс формула, против подригнување и повраќање
  • Соодветна за користење од самото раѓање па натаму и затоа во составот има LCP (DHA, AA)
  • Со рогач – природно, докажано средство за згуснување
  • Со Omega 3&6 масни киселини (LCP-долга верига на полинезаситени масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
  • Со пробиотик - Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Артикал бр.: AL2307-03

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Anti-reflux

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата