Skip to main content

HiPP Пена за миење лице и раце

HiPP Пена за миење лице и раце, со екстракт од органски бадеми

  • кремаста пена за нежно миење на лице и раце
  • не ги иритира очите
  • pH неутрално
  • без парафинско масло и развиена за да се намали ризикот од појава на алергии
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • го прави капењето уште позабавно
  • идеален за деца и возрасни

HiPP Babysanft - најнежна нега за осетлива кожа

Артикал бр.: DA90119

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Пена за миење лице и раце

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата