Skip to main content

За сортите

Постојат илјадници сорти на домати. HiPP ги обработува сите видови на домати и овалните и оние со округла форма. Нашите растенија не се фиксираат за да растат нагоре, туку растат на земја по целите полиња. За да се задржи типичниот вкус на доматот, тие се преработуваат во земјите каде што се одгледуваат, веднаш по бербата.