Skip to main content

Само најдоброто за Вашето бебе

Пченицата основно го снабдува Вашето дете со јаглехидрати и диететски влакна. Дополнително полно зрнестото брашно од пченица содржи витамини и минерали како калиум, магнезиум, витамин Е, високи дози на витамини од групата Б, кои се особено важни за развојот на нервниот систем на Вашето дете.

Откријте ги сите HiPP органски житни каши