Skip to main content
од 6 месеци

HiPP 7 житарици

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Млечна каша 7 житарици, комплетен вечерен оброк

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • со млечна подготовка прилагодена според возраста
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, конзерванси и вештачки бои 
  • содржи глутен 
содржи 190 гр
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Ориз, Овес, Пченица

Артикал бр.: 5516-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP 7 житарици

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија