Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Беби бисквит со јаболко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Млечна каша - беби бисквит со јаболко, комплетен вечерен оброк

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • со млечна подготовка прилагодена според возраста
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Јаболко, Овес, Пченица, Бисквит

Артикал бр.: AL5514-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби бисквит со јаболко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија