Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Гриз со какао и банана

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Млечна каша - гриз со какао и банана, комплетен вечерен оброк

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките  
  • со млечна подготовка прилагодена според возраста
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Банана, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: HR5513

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Гриз со какао и банана

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија