Skip to main content
од 5 месеци

HiPP Гриз

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Млечна каша - гриз, комплетен вечерен оброк

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • со млечна подготовка прилагодена според возраста
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: HR5515

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Гриз

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија