Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Гриз со јаболко и праска

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Млечна каша - гриз со јаболко и праска, комплетен вечерен оброк

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • со млечна подготовка прилагодена според возраста
  • со калциум - важен за формирање на коските
  • со витамин А, Д и Б1
  • без додадени ароми, конзерванси и вештачки бои
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Јаболко, Праска, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: AL5509-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Гриз со јаболко и праска

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија