Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Банана и праска

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Банана и праска, идеална како десерт или како додаток во кашичка

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • 100% Органско овошје 
  • без глутен
  • без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои 
содржи 125 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне
Главна состојка Банана, Праска

Артикал бр.: AL4396

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Банана и праска

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија