Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Круша Вилјамовка

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Круша Вилјамовка, идеална како десерт или додаток во кашичка

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките  
  • 100% Органско овошје
  • без глутен
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
содржи 125 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Круша

Артикал бр.: AL4262-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Круша Вилјамовка

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија