Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Мешано овошје

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Мешано овошје, идеална како десерт или како додаток во кашичка

  • без додаден шеќер – шеќерите природно се содржат во состојките 
  • 100% Органско овошје
  • без глутен
  • без додадени ароми, бои, конзерванси 
содржи 125 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне
Главна состојка Јаболко, Кајсија, Праска

Артикал бр.: AL4224

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Мешано овошје

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија