Skip to main content

HiPP Шампон за лесно расчешлување

HiPP Шампон за лесно расчешлување и без заплеткување

  • со екстракт од органски бадеми
  • со балсам за полесно расчешлување на виткана коса
  • не ги иритира очите
  • pH неутрална за кожата
  • без парафинско масло и развиена за да се намали ризикот од појава на алергии
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за возрасни со чувствителен скалп

HiPP Babysanft - најнежна нега за осетлива кожа

Артикал бр.: DA90118

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Шампон за лесно расчешлување

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија