Skip to main content
од 1 година

HiPP Крцкави прстени со пармезан

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • лесна ужинка од органски житарици за деца
  • со Органски состојки
  • со умерен вкус на пармезан
  • со идеален облик за малите детски рачиња
  • без додаден шеќер
  • без додадени ароми
содржи 25 гр.
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Пченка, Просо, Пченица

Артикал бр.: DA82014

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Крцкави прстени со пармезан

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата