Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Калинка и ацерола со јаболко и малини

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Калинка и ацерола со јаболко и малини, во практично пакување

  • 100% Органско овошје
  • без додаден шеќер - шеќерот природно е содржан во состојките 
  • без глутен
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
содржи 100 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко

Артикал бр.: DA42502

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Калинка и ацерола со јаболко и малини

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата