Skip to main content
од 8 месеци

HiPP Детски флипс од органски житарки

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • од 100% органски ориз, просо и пченка
  • со идеален облик за малите рачиња
  • без додаден шеќер
  • без додадена сол
  • без додадени ароми
  • без глутен
содржи 30 гр.
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Пченка, Ориз, Просо

Артикал бр.: 3564-05

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Детски флипс од органски житарки

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата