Skip to main content
oд раѓање

HiPP HA 1 COMBIOTIC®

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Почетна хипоалергена формула за доенчиња во првите 6 месеци од животот
  • Соодветна за доенчиња со зголемен ризик за развој на алергии
  • Со хидролизирани млечни протеини, клинички тестирани
  • Со LCP - долга верига на полинезаситени масни киселини(Omega3&6 масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
  • Со пробиотик - Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Артикал бр.: AL2144-01

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP HA 1 COMBIOTIC®

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата