Skip to main content
6+ месеци

HiPP HA 2 COMBIOTIC®

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Последователна хипоалергена формула за доенчиња после 6ти месец
  • Соодветна за доенчиња со зголемен ризик за развој на алергии
  • Со хидролизирани млечни протеини, клинички тестирани
  • Со Omega-3 масни киселини – особено важни за правилен развој на мозокот и нервните клетки
  • Со пробиотик - Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • Заедничкото дејство на пребиотикот и пробиотикот го поттикнува растот и развојот на позитивната цревна флора
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Артикал бр.: AL2148-01

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP HA 2 COMBIOTIC®

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата