Skip to main content

Нешто добро за Вашето бебе

Органскиот ориз е одличен извор на јаглехидрати и енергија. Тој е исто така лесно сварлива алтернатива на житариците и е без глутен. Оризот може да се воведе во раната фаза на дополнителна исхрана под форма на ситно мелени оризови снегулки.