Skip to main content

Само најдоброто за Вашето бебе

Пченката е без глутен и има благ вкус, кое ја прави идеална за првите цврсти залчиња на бебето – дури и кај бебиња со целиакија. Пченката содржи многу здрави компоненти како бета-каротен (провитамин А), кој телото го трансформира во витамин А, важен за видот. Покрај тоа, богата е со Б витамини и минерали како магнезиум, калиум и цинк.