Skip to main content

За сортите

Во нашите  HiPP органски производи користиме само вишни. Тие имаат по интензивен вкус. Сепак во споредба со  црешите, постојат само неколку сорти вишни  кои се погодни за одгледување. Растеме неколку видови во зависност од местото и државата.