Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Спорт - Круша, банана и грозје со овес

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Спорт - Круша, банана и грозје со овес, во практично пакување

  • овошна каша со банана и житарици - за енергија за активни деца и спортисти 
  • без додаден шеќер - шеќерот природно е содржан во состојките
  • содржи глутен
  • идеално како десерт и за помеѓу оброци
  • од 1 година, за деца и за возрасни
содржи 120ml
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Банана, Грозје, Круша, Овес

Артикал бр.: AL84500

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Спорт - Круша, банана и грозје со овес

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија