Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Спорт - Манго, банана, портокал и круша со ориз

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Спорт - Манго, банана, портокал и круша со ориз, во практично пакување

  • овошна каша со банана и житарици - за енергија за активни деца и спортисти 
  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржани во состојките 
  • не содржи глутен
  • од 1 година, за деца и возрасни
содржи 120ml
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Банана, Манго, Круша, Ориз

Артикал бр.: AL84501

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Спорт - Манго, банана, портокал и круша со ориз

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија