Skip to main content
6+ месеци

HiPP 2 ORGANIC 300 гр.

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Содржи само лактоза
  • Последователна формула за доенчиња после 6ти месец
  • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
  • Ги содржи сите неопходни хранливи материи – за здрав развој на вашето дете
  • Омега-3 масни киселини: ALA – важни за развој на мозокот и нервниот систем
  • Омега-3 масни киселини: DHA – допринесува за развој на видот
  • Со природен калциум
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Артикал бр.: AL2048-01

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP 2 ORGANIC 300 гр.

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија