Skip to main content
од 12 месеци

HiPP 3 Junior Organic 500 гр.

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Јуниор формула од 12ти месец
  • Со протеински состав соодветен за мали деца
  • Со природен Калциум
  • Важни хранливи состојки за раст и развој
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Артикал бр.: AL2056-02

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP 3 Junior Organic 500 гр.

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија