Skip to main content

Уживајте во многуте придобивки од членството во клубот!

Бесплатниот HiPP Baby Club Ви нуди поддршка од самиот почеток и со себе носи многу предности кои ќе Ви се допаднат Вам и на Вашето бебе. Корисни информации за исхрана, совети за нега на кожата за сите возрасти и многу повеќе!

Лични родителски писма за Вас и Вашето бебе

Ќе ве придружуваме Вас и Вашето бебе низ возбудливите први месеци и ќе Ви понудиме корисни информации и совети за сите возрасти. Регистрирајте се сега за да ги добивате Вашите лични писма за родители, специфични за возраста на Вашето бебе.

Регистрирај се сега

Онлајн фотонатпревар

Како член на клубот можете да учествувате во редовните онлајн фотонатпревари. Сигурно веќе имате неколку прекрасни фотографии од Вашите најмили кои сега можете да ги внесете.

Регистрирај се сега

Најпопуларни имиња за бебе

Ви ги претставуваме најпопуларните имиња за бебе регистрирани во HiPP BabyClub во последниве три месеци. Ново секој месец!

Регистрирај се сега

HiPPophant боенка

Изберете од нашата голема понуда на слики и боенки и дајте му да бои на Вашето дете.

Регистрирај се сега