Skip to main content

Чаеви

Симболот среќен заб за HiPP чаеви.
Чајот од коморач во кесички, екстракт чаевите „Чај од лековити билки„ и „Чај од коморач“ се тестирани за не-штетност врз забите. И безбедноста е потврдена во научно испитување. 

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}