Skip to main content

Вода за бебиња

HiPP водата за бебиња е кристално чиста изворска вода, која ги задоволува посебните потреби на бебињата. Соодветна е за подготовка на храна која се меша со вода, како млечна формула, млечни житни каши или чаеви или едноставно за разредување на бебешки сокчиња или за пиење. Особено е погодна кога нема достапна вода за пиење во потребен квалитет или тој е непознат(при патувања).

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}