од 10 месеци

HiPP Овошни мусли за деца

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали
  • 82% Органски полнозрнести житарки
  • со овошни снегулки (банана*, јаболко*, слива*)
  • содржат деликатни парчиња, лесни за џвакање
  • без додаден шеќер – шеќерот природно се содржи во состојките
  • без додадени ароми
  • богати со витамин Б1 – го поддржува нервниот систем
  • содржат глутен

*од органско производство

содржи 200 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Јаболко, Банана, Слива, Овес, Пченица, Житарки, Мусли

Артикал бр.: AL3531-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Овошни мусли за деца

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија