Skip to main content
  • Од HiPP-ов строго контролиран извор
  • Негазирана, природна минерална вода
  • Со ниска содржина на натриум
  • Строго контролирана
  • За подготовка на млечна храна, каши и чаеви
  • за комбинирање со HiPP сокови
  • спремна за користење, нема потреба да се преврива
  • идеална за гаснење жед
  • Возраст: Од раѓање
содржи 1,5 л
Препорачано време за хранење Наутро, На пладне, Попладне, Навечер, Помеѓу оброци

Артикал бр.: AL8089-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP вода за бебиња

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата