Skip to main content
од 1 година

HiPP Овошна плочка Јаболко, банана, овес

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • мека овошна плочка
  • од Органско производство
  • идеална како десерт, ужинка или кога сте излезени
  • без додадени ароми
  • содржи глутен
содржи 23 гр.
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Овес

Артикал бр.: AL31361-04

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Овошна плочка Јаболко, банана, овес

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија