Skip to main content
од 1 година

HiPP Овошна плочка Малина со банана и јаболко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • мека овошна плочка
  • од Органско производство
  • природна сладост само од овошјето
  • идеална како десерт, ужинка или кога сте излезени
  • без додадени ароми
  • содржи глутен
содржи 23 гр.
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Малина, Житарки

Артикал бр.: AL31362-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Овошна плочка Малина со банана и јаболко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија