Skip to main content
од 6 месеци

HiPPiS Овошна каша со хељда

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Овошна каша со хељда, во практично пакување

  • Органско овошно пире со хељда
  • без додаден шеќер – шеќерите се природно содржани во состојките
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за мали и големи
содржи 100 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Круша, Слива

Артикал бр.: AL4704

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Овошна каша со хељда

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија