Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Smoothie - Праска и банана со јаболко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Smoothie - Праска и банана со јаболко, во практично пакување

  • кашест пијалок од 100% Органско овошје
  • без додаден шеќер – шеќерите природно се содржани во состојките 
  • не содржи глутен
  • идеално како десерт и за помеѓу оброци
содржи 120 мл
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Праска

Артикал бр.: AL84001

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Smoothie - Праска и банана со јаболко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија