Skip to main content

HiPP Екстракт чај од коморач

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • екстракт од 100% органски коморач
  • Во практични единечни дози за брза и едноставна подготовка
  • Без додаден шеќер
  • Пријател на забите
  • Возраст: од првата недела
содржи 15 x 0,36 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, На пладне, Попладне, Навечер, Помеѓу оброци

Артикал бр.: AL3644-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Екстракт чај од коморач

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија