Skip to main content
од 1 недела

HiPP Органски чај од коморач

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • во практични филтер кесички, посебно спакувани
  • без додаден шеќер 
  • содржи Органски коморач
  • без Глутен
  • може да се користи и топол и оладен
  • без додадени ароми
  • пријател на забите
  • Возраст: од првата недела
содржи 20 x 1,5 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, На пладне, Попладне, Навечер, Помеѓу оброци

Артикал бр.: AL3600-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Органски чај од коморач

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија