Skip to main content

HiPP Чај за доилки во филтер кесички

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • стимулира создавање на мајчино млеко
  • со Органски анасон, коморач, ким, лимонова трева, маточина
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без шеќер
  • затворени филтер кесички – за да се задржи природната арома на билките
  • без глутен
  • препорака за користење: кон крајот на бременоста и во периодот на доење
  • препорачана доза: 2-3 чаши во текот на едно деноноќие

Артикал бр.: AL2345-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Чај за доилки во филтер кесички

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија