Skip to main content

HiPP Путер против стрии, специјално прилагоден за потребите на кожата - особено за време на бременост

  • помага во спречување на појава на стрии
  • ја заштитува кожата од исушување и помага во зачувување на еластичноста
  • лесно се нанесува и брзо се впива
  • без парафинско масло и состојки кои би предизвикале алергија
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • без микропластика

Артикал бр.: DA90904

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Путер против стрии

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија