Skip to main content
од 6 месеци

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

  • Органско овошно пире со кокосово млеко
  • без додаден шеќер – шеќерите се природно содржани во состојките
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за големи и мали
содржи 100 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Банана, Маракуја, Праска

Артикал бр.: DA42526

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Праска, банана, кокосово млеко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија