Skip to main content
од 4 месеци

Зеленчуци и компир со телешко месо, целосен оброк

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Зеленчуци и компир со телешко месо, целосен оброк

• без додадена сол

• алфа-линоленска киселина, омега-3 масна киселина, придонесува за развој на мозокот и нервните ткива

• без додадени ароми, бои и конзерванси

• без глутен

содржи 125 гр.
Препорачано време за хранење На пладне
Главна состојка Морков, Пченка, Компир, Телешко месо, Млеко

Артикал бр.: AL6152-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

Зеленчуци и компир со телешко месо, целосен оброк

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија