HiPP и Ramstore ви подаруваат

Со купување на HiPP производи* и приложување на Рамстор Клуб картичката, секој потрошувач станува потенцијален добитник. Најлојалните регистрирани корисници кои во промотивниот период оствариле најголема куповна вредност од HiPP производите ќе добијат вредни подароци. Добитниците ќе бидат јавно објавени на 01.06.2022 година на Facebook и веб страните на Рамстор и HiPP. Листата на добитници ќе го содржи само бројот на картичката. 

*Внимание: HiPP млечните формули не учествуваат во акцијата

Добитници
БАЛАНСИРАЧКИ ВЕЛОСИПЕД
3890030010378215
ЕДУКАТИВНА МАСИЧКА
3890030010414373
3890030010019956
3890030010111799
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ИГРАЧКА+СТОЛЧЕ
3890030010162095
3890030010428639
3890030010047794
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ИГРАЧКА
3890030010324880
3890030010214589
3890030010419446
БЕБЕШКА ТОРБА
3890030010142850
3890030010431039
ПИКНИК ТОРБА
3890030010402188
3890030010035887
3890030010057138