HiPP Новогодишно пакетче

HiPP новогодишното пакетче е веќе пуштено во продажба и можете да го најдете во поголемите маркети блиску до Вас. Содржи здрави и органски HiPP производи со кои ќе израдувате многу дечиња.

Уживајте во празниците кои доаѓаат... 

Состав на пакетчето :

  • 1 Хиппис Јаболко круша банана 100гр.
  • 1 Овошна кашичка Јаболко и моркови 125гр.
  • 1 Овошна кашичка Нектарина со јаболко и манго 190гр.
  • 1 Беби оброк Зеленчук со ориз и пилешко 125гр.
  • 1 Благ сок од Јаболко 200мл.