Купи HiPP производи*, изгреби грепка и добиј подарок

Со купени било кои 3 производи од асортиманот на HiPP*, добивате грепка и имате можност да изгребете повеќе од 400 вредни подароци. Подигнете ја грепката на касата во маркет. Секоја грепка е добитна. Акцијата започнува на 01.08.2020 до трошење на залихите.

 

Акцијата ќе се спроведува во следните маркети:

  1. Тамаро Маркети 
  2. АТВА Маркети 

 

*ВНИМАНИЕ: HiPP млечните формули не учествуваат во наградната игра!