Купи HiPP производи*, собирај поени и добиј подарок

Купувајте HiPP производи во Tinex маркетите, приложете ја вашата Поен+ картичка и станете потенцијален добитник на вредни подароци.

Подароци ќе добијат 56 најлојални потрошувачи со највисока куповна вредност на било кои производи од асортиманот на HiPP.*

Првиот купувач со најголема куповна вредност добива хранилка, следните 2-ца трицикл, следните 3-ца дубак, следните 3-ца релаксатор, следните 3-ца проодувалка, следните 4-ца забавна коцка и последните 40 потрошувачи Тинекс вреднoсен ваучер од 1000 денари за купување исклучиво HiPP производи.

Акцијата ќе трае од 07.09 – 04.10.2020 година. Добитниците ќе бидат објавени јавно на 13.10.2020 година на hipp.mk, како и на Facebook страниците на HiPP и Tinex маркети. Листата на добитници ќе го содржи само бројот на картичката. 

*ВНИМАНИЕ: HiPP млечните формули не учествуваат во акцијата!