HiPP и Ramstore ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во Ramstore маркетите, приложете ја вашата Рамстор Клуб картичка и станете потенцијален добитник на вредни подароци.

Подароци ќе добијат 25 најлојални потрошувачи со највисока куповна вредност на било кои производи од асортиманот на HiPP.*

Акцијата ќе трае од 26.11 – 16.12.2020 година. Добитниците ќе бидат објавени јавно на 19.12.2020 година на Facebook и веб страниците на HiPP и Ramstore маркети. Листата на добитници ќе го содржи само бројот на картичката.

*Внимание: HiPP млечните формули не учествуваат во акцијата

Добитници на подароци се потрошувачите со следните броеви на Рамстор Клуб картичка:

Добитници
СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА
3890030010112181
РЕЛАКСАТОР
3890030010198506
3890030010089695
3890030010309229
ПРООДУВАЛКА
3890030010245543
3890030010386780
3890030010052626
3890030010005652
ДЕТСКИ КУФЕР
3890030010119923
3890030010171491
3890030010376964
3890030010157537
3890030010041409
3890030010112112
3890030010325472
ЗАБАВНА КОЦКА
3890030010346007
3890030010386568
3890030010117517
3890030010152826
3890030010000810
3890030010156911
3890030010361216
3890030010381948
3890030010097460
3890030010386760