Добитници на подароци од акцијата “HiPP и Tinex” ви подаруваат!

Почитувани пријатели и потрошувачи,

Во прилог се добитниците на подароци од промотивната акција “HiPP и Tinex ви подаруваат”

Добитниците ќе бидат контактирани од страна на Tinex маркетите како имател на податоците од Поен + картичките, за начинот и времето за подигнување на подароците.