Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Банана и кајсија

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Кајсија со банана, идеална како десерт или како додаток на кашичка

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките 
  • со Органски состојки
  • без глутен
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои и средства за згуснување
содржи 125 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Кајсија, Банана

Артикал бр.: AL4200-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Банана и кајсија

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија