Skip to main content

HiPP Беби банана, идеална како десерт или како додаток на кашичка

  • Без додаден шеќер - шеќерите се содржат природно во состојките 
  • 100% Органско овошје
  • без глутен
  • без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои 
содржи 125 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Банана

Артикал бр.: AL4232-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби банана

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија