Skip to main content
4+ месеци

HiPP Круша Вилјамовка (190 g)

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPP Круша Вилјамовка, идеална како десерт или како додаток во кашичка

  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките 
  • 100% Органско овошје
  • без Глутен
  • без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои 
содржи 190 гр
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Круша

Артикал бр.: HR4300-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Круша Вилјамовка (190 g)

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија